Facebook Twitter Email

Firmele turcesti de constructii au intrat in actiune si au inceput sa caute oportunitati de afaceri in nordul Irakului dupa ce Guvernul Regiunii Kurdistan a anuntat un proiect de mai multe miliarde de dolari pentru reconstructia orasului Sulaimaniya.

 Administratia a alocat 2 mld.USD pentru reconstructia orasului si intentioneaza sa aloce alte 5 mld.USD pentru lucrari de infrastructura.

 In incercarea de a deveni subcontractori la acest proiect, firmele turcesti de constructii isi vor prezenta produsele si serviciile in cadrul unui eveniment promotional ce va fi inagurat la Sulaimaniya, la 15 decembrie 2010. Companiile turcesti, afectate de recesiunea economica, isi doresc cu cu putere sa faca parte din acest proiect. Legaturile culturale si istorice, avantajele logistice si apropierea geografica sunt avantajele acestor companii.

 Sulaimaniya este considerat un centru de tranzit intr-un triunghi format din Turcia, Iran si Irak. Alaturi de companiile din Turcia, sunt asteptate companii din Iordania, Siria, EAU, Iran, Coreea de Sud, Japonia.

(Sursa: World Bulletin)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva