Facebook Twitter Email

 

PETROSTAR S.A. petrostar@petrostar.ro
CONSTANTIN ILIESCU
Director General
iliescu@petrostar.ro
DANIEL RUCAREANU
Director Executiv
rucareanu@petrostar.ro

 

PETROSTAR S.A. este principala companie de cercetare, inginerie tehnologica si proiectare pentru industria extractiva de petrol si gaze din Romania.
Compania a luat fiinta in anul 1949 ca institut unic de proiectare al Ministerului Petrolului, si acopera intreaga activitate in acest domeniu de pe teritoriul Romaniei. Pana la inceputul anilor ’90 PETROSTAR a fost singurul consultant pentru industria romaneasca producatoare de hidrocarburi. Incepand cu anul 1991 compania a fost reorganizata ca societate pe actiuni cu capital integral privat.
Dispunand de patru sute de ingineri si alti specialisti, PETROSTAR estecea mai mare companie de inginerie si proiectare din domeniul petrolului din Romania. Executia a peste 30 000 de proiecte demonstreaza succesul companiei de-a lungul a mai mult de 50 de ani de activitate.

 

PETROSTAR presteaza o gama completa de servicii necesare pentru materializarea proiectelor: studii de fezabilitate, proiecte tehnice, proiectare de baza si de detaliu, servicii de inginerie, cercetare si consultanta, inginerie de zacamant, studii privitoare la protectia mediului ambiant, procurare, supervizare in constructii.
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva