Facebook Twitter Email

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti are placerea de a va aduce la cunostinta organizarea unei misiuni economice in Ungaria, la Budapesta,in perioada 26 – 28 februarie 2014, in contextul lucrarilor Comisiei Economice Mixte Romania – Ungaria.

 Avand in vedere interesul manifestat de Dvs. pentru piata ungara, interes comunicat de catre consilierii economici si reprezentantii ambasadelor va adresam aceasta oferta de participare.

Programul profesional al acestei misiuni va cuprinde participarea, alaturi de delegatia oficiala, la Forumul Economic Româno-Ungar, organizat pe 27 februarie 2014 urmat de discutii bilaterale cu potentiale firme partenere pe data de 28 februarie.   Aceste evenimente suntem siguri ca va vor oferi ocazia de a identifica noi parteneri pentru proiectele dumneavoastra.

Va rugam sa ne transmiteti pe adresele de mail  externe@ccib.ro si georgia.sima@ccib.ro o scurta descriere in engleza a firmei Dvs, insotita de domeniile de interes, pentru a putea pregati catalogul si a cauta parteneri de discutii.

 Costul deplasarii este de 895 EUR/persoana ( include transport cu avionul Bucuresti-Budapesta , cazare 2 nopti hotel 4 stele, transport aeroport-hotel si retur, transport hotel-forum, taxe participare forum si organizare intilniri). Acest pachet poate fi personalizat (agent turism: Elena Filiuta,elena.filiuta@olimpic.ro)

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva