Facebook Twitter Email

Isabelle seamana izbitor cu mama sa, cantareata Mihaela Mihai

Una dintre cele mai populare cantarete a epocii de aur are motive sa fie cea mai fericita mama din lume: fiica ei s-a casatorit cu un om de afaceri atat de puternic, incat acesta a influentat economia lumii!

E frumoasa de pica si ii da pe spate pe americani cu inteligenta sa. Fiica cantaretei Mihaela Mihai, interpeta celebrei melodii “De-ai fi tu salcie la mal”, a rupt gura lumii dupa ce a plecat din tara. A absolvit cele mai importante cursuri in economie si afaceri, luand chiar si un MBA (Master of Business Administration) in cadrul Universitatii Columbia din New York.

La 32 de ani, frumoasa Isabella a reusit sa se impuna in afaceri atat de vehement, incat l-a impresionat chiar si pe Scott J. Freidheim, americanul din spatele celei mai notorii banci de investitii din Statele Unite: Lehman Brothers!
O afacere de sute de miliarde de dolari, cu o istorie de aproape 160 de ani, care a intrat in faliment in 2008.

De fapt, acela a fost momentul in care s-a declansat criza financiara globala! Dar asta nu i-a impiedicat sa traiasca o poveste de dragoste incredibila. Scott, care o luase de sotie pe frumoasa romanca, si-a trait povestea de iubire, in ciuda catorva piedici.

Si asta pentru ca in timp ce era mana dreapta a lui Richard “Dick” Fuld, CEO al acestui imperiu financiar, viata cuplului era “dirijata” din umbra. “Fuld a fost mereu cu ochii pe viata directorilor sai, mai ales asupra celor casatoriti. Considera ca daca vor avea vieti cat mai stabile vor lucra mai bine.


Era foarte ingrijorat ca Scott Freidheim, un tanar bancher care a devenit director de gestionare in 1996, si care a fost promovat la nivel mondial, in 2005, nu era inca casatorit. De-abia cand a implinit 43 de ani acesta a luat-o de sotie pe Isabelle, detinatoarea unui MBA la Columbia Business School),
 scria in urma cu trei ani revista Vanity Fair.

Scott a razbit esecului rasunator al trustului si a decis sa se mute cu Isabelle din Chicago, unde locuiau initial, intr-o casa din Londra, impreuna cu baietelul lor. Alexander “the First”, cum il alinta bunica.

“Vorbesc cu ei foarte des la telefon, ma pun la curent cu tot ce misca in materie de economie. Revelionul trebuia sa-l fac cu ei in Elvetia, dar nu am mai avut disponibilitate sa calatoresc si am ramas in Romania. Sunt foarte mandra de ginerele meu. Scott coordoneaza acum un fond de investitii de 130 de miliarde”, a declarat Mihaela Mihai pentru CANCAN.ro.

Citeste maine continuarea dezvaluirilor despre celebrul cuplu care traieste cum altii doar au vazut in filme.

 (Mariana Apostol)

 Sursa: cancan

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva