Facebook Twitter Email

Doru Voicu (foto), senior partner în cadrul IBCO Energ, a fost numit Chairman al Consiliului Directoral al Asociaţiei Romanian Photovoltaic Industry Association (RPIA), se arată într-un comunicat de presă.

Având un nivel ridicat de expertiză şi înţelegere a pieţei fotovoltaice, acesta va contribui la creşterea şi dezvoltarea Asociaţiei, se mai arată în comunicat.

Doru Voicu a fost ales de majoritatea membrilor în funcţia de Chairman al Consiliului Directoral RPIA în cadrul primei întruniri anuale a Romanian Photovoltaic Industry Association, unde s-a prezentat, de asemenea, bilanţul anual şi rezoluţiile pentru anul 2013.

“Desemnarea unui reprezentant al consiliului de directori a fost un pas firesc pentru RPIA, care se află într-o evoluţie încurajatoare pe piaţă, la numai un an de la înfiinţare. Această titulatură presupune un angajament puternic faţă de valorile şi initiaţiva RPIA şi o viziune capabilă să susţină obiectivele Asociaţiei pe piaţa româneasă. În acest demers, Doru Voicu reprezintă un sprijin de mare valoare”, a declarat Ciprian Glodeanu, preşedinte şi membru fondator RPIA.

Doru Voicu va prelua funcţia începand cu luna ianuarie 2013, urmând să desfăşoare un mandat de reprezentare de un an.

În perioada 2010-2011, Doru Voicu a fost consilier în cadrul Ministerului Economiei, ocupând anterior funcţii de conducere în domeniul energetic, exercitate în cadrul Electrica SA, CEZ România şi Icemenerg.

Sursa Focus energetic

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva