Facebook Twitter Email

De Ziua Nationala, designerii romani de obiect au inaugurat o galerie in Graz, pentru publicul austriac 

Incepand cu 1 Decembrie, Galeria Kunstbarkeiten dinGraz–Austriagazduieste si propune publicului austriac o serie de obiecte create de designeri romani.

Astfel, cele mai recente colectii de portelanuri pictate manual de la Wagner Arte Frumoase si Povesti –  “Heraldica”, “Ghirlande din gradina mea”, “Peisaj fantastic in alb si negru”, “Dealuri de aur” , “Spargatorul de nuci”, “Poveste cu Tarot” si “Gradina cu giuvaere – bijuterii de seara si de gala” se regasesc acum in galeria de la Graz.

Odata cu aceasta, casa Wagner propune inAustriasi obiectele din seria “Photophore” – lampi- fantezie, create si produse inRomaniasi dispuse in  forme insolite, prin suprapunere a diverse accesorii de ceai si cafea din portelan.

De asemenea, designerul Anca Fetcu propune in Austria o serie de obiecte de iluminat – lampi din colectiile Terrier, Kiss Me sau Dripping Light.

“Am avut un feedback foarte bun la lansarea galeriei din Graz. Publicul austriac a apreciat obiectele romanesti si speram sa putem lansa produse si pe alte piete externe”, spune designerul Anca Fetcu.

Inaugurata pe 1 Decembrie 2012, Galeria Kunstbarkeiten promoveaza interculturalitatea romano-austriaca prin artisti si designeri romani si austrieci. Alaturi de designerii de obiect, in galerie se regasesc si lucrari ale unor artisti plastici romani.

Pagina de Facebook a Galeriei Kunstbarkeiten

BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de obiect si designerii romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele internationale.

www.bucharestdesigncenter.org

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva