Facebook Twitter Email

The Forward Thinking Platform, echipa câştigătoare a ediţiei de anul acesta a Startup Weekend România, concurează în Global Startup Battle alături de alte peste 100 de echipe câştigătoare din întreaga lume. Pentru a fi selecţionată, echipa trebuie să obţină un număr cât mai mare de voturi din partea publicului. Susţine România la Global Startup Battle şi votează The Forward Thinking Platform la http://bit.ly/voteforwardthinking

„Incă de la început, echipa noastra şi-a luat angajamentul de a transforma The Forward Thinking Platform într-un startup de succes, într-o platformă globală care va revoluţiona modul în care oamenii învaţă. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a arăta lumii întregi potenţialul antreprenorial al României aşa că vă adresăm rugamintea de a vota The Forward Thinking Platform!” a declarat Cătălina Butnaru, Fondator The Forward Thinking Platform.

Startup Weekend România este un eveniment de 54 de ore care aduce împreună tineri pasionaţi de antreprenoriat care formează echipe în jurul ideilor participanţilor, dezvoltă produse şi lansează noi companii în doar trei zile. La final, echipele participante îşi prezintă conceptul de business în faţa unui juriu de specialitate.

Câştigătorii ediţiei din 2012 a Startup Weekend România au fost The Forward Thinking Platform, platformă de e-learning care facilitează procesul de învăţare continuă şi oferă tuturor utilizatorilor acces la informaţii de ultimă oră şi concepte cheie din diferite domenii, direct de la experţi şi autori de talie mondială. Echipa s-a remarcat prin faptul că a reuşit să construiască un prototip funcţional al platformei în doar 54 de ore şi prin motivaţia de a transforma acest proiect într-o platformă globală.

Deoarece au câştigat ediţia din 2012 a Startup Weekend România, The Forward Thinking Platform participă la competiţia Global Startup Battle şi concurează cu alte peste 100 de echipe câştigătoare din întreaga lume. Echipa ce reprezintă România este formată din Cătălina Butnaru, Dragoş Lascu, Bryan McAnulty şi Marius Pop şi intră astfel în lupta pentru invitaţiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress (Rio de Janeiro 2013), o vizită la San Francisco pentru o întâlnire cu oameni influenţi din comunitatea antreprenoriala, şi alte premii care îi pot ajuta să îşi dezvolte în continuare propriul startup.

Pentru a se număra printre finalişti, concurenţii Global Startup Battle trebuie să obţină cât mai multe voturi în aplicaţia de vot. Aşadar, echipa de la The Forward Thinking Platform are nevoie de ajutorul nostru.

Susţine România şi votează The Forward Thinking Platform la http://bit.ly/voteforwardthinking!

Sursa Romania Pozitiva

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva