Facebook Twitter Email

We Singing Colors este prima trupa romaneasca care apare de 2 ori pe compilatia internationala MAP (Music Alliance Pact), compilatie ce reuneste 40 de piese noi din lumea intreaga.

Prima lor piesa in limba romana, “Cantec de seara”, apare pe editia aniversara (cu numarul 50) a compilatiei MAP.
Printre blogurile care trimit piese pentru compilatie se numara si cel al  publicatiei britanice The Guardian, Romania fiind reprezentata de blogul Babylon Noise.
Iata descrierea piesei, de pe blogurile Babylon Noise si The Guardian:
“As a special gift for the MAP anniversary, our friends from We Singing Colors have prepared a simple but intense song in their familiar acoustic/electronic style. Their intimate set-up combines vocals, guitar, handmade instruments and beautiful lyrics in Romanian”.
 
Pagina oficiala de Facebook We Singing Colors este www.facebook.com/wesingingcolors.
We Singing Colors a fost infiintata in 2010, la initiativa lui Andrei Hategan, ca un proiect personal, pe langa trupa The Amsterdams. La un an dupa, i s-a alaturat Roxana Niculae, iar de atunci au sustinut impreuna peste 25 de concerte, in tara si in afara (Chisinau). 
Momentan, formatia se pregateste de lansarea celui de-al doilea clip, pentru piesa “Good Days Bad Days”, prevazuta pentru luna decembrie. 
 
—-
Piesa “Cantec de seara” a fost inregistrata si produsa in intregime de membrii trupei si poate fi ascultata pe youtube aici.

Sursa: Romania Pozitiva

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva