Facebook Twitter Email

Daca tot ti-ai luat un telefon destept, merita sa ti-l accesorizezi si cu o husa pe masura. Iti protejeaza ecranul de zgarieturi, uneori chiar de socuri si, in plus, arata mai bine decat un smartphone gol-golut.

De la CES 15 incoace, a aparut o tendinta interesanta printre fabricantii de accesorii pentru smartphones: husele cu celule fotovoltaice atasate.

Ori, daca zilele trecute am avut ocazia sa urmarim cateva prototipuri in acest sens, iata ca acum au aparut si primele huse solare care pot fi cumparate din magazinele online.

Un model care ne-a atras atentia vine de la PowerSkin si reprezinta o husa din silicon pentru iPhone, de la primul, pana la iPhone 4S. Husa poarta numele de SolarCharge si, dupa cum te-ai asteptat, are pe partea posterioara o celula fotovoltaica.

Cu alte cuvinte imbraci husa pe telefon si te bucuri de ore interminabile de convorbiri telefonice, prelungite cu ajutorul energiei solare. Husa de la PowerSkin este prevazuta si cu lumini Led care iti arata cata energie ai la indemana, convertita de celula solara.

Ca si regula generala, husa din silicon de la PowerSkin vine cu un incarcator universal de 1.000 mAh si iti asigura un bonus de 350 de minute de convorbiri, doar cu ajutorul energiei fotovoltaice. In caz de urgent sau zile fara soare, ai la dispozitie si un incarcator USB. Totusi, cu energia regenerabila fotovoltaica scapi mai ieftin.

Desi toata lumea il anunta disponibil din februarie, poti cumpara deja SolarCharge cu 70 de dolari, de pe PowerSkin.com.

| Autor: Hitechpedia

Powerskin

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva