Facebook Twitter Email
01.01.2012, 00h00′ (+2h00GMT), 26E06/44N24
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta. Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul “apocalipsa” trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna “transformare”. Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca “cineva” ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Stiind aceasta, si din anumite puncte de vedere, am putea spune ca anul 2012 este un an in care va trebui sa facem ceea ce este necesar si nevoie sa facem, si nu ceea ce ne place sau ce vrem noi sa facem, deoarece este un an in care vom constata elevarea frecventei de vibratie a fiintelor noastre, ridicarea nivelului nostru de constiinta si aducerea lui Dumnezeu pe primul loc in viata noastra. Ne place sau nu – Dumnezeu exista cu adevarat si evenimentele care sa ne confirme aceasta vor deveni de acum incolo de domeniul evidentei.

Anul profetic 2012 este “administrat” de receptia mutuala Saturn-Venus, la momentul magic al Anului Nou Saturn fiind in Balanta, domiciliul diurn al lui Venus, iar Venus fiind in Varsator, domiciliul diurn al lui Saturn. Prezenta acestor doua planete in Semne de expresie a Elementului Aer, precum si in Semne de polaritate energetica yang indica un an relational in care vom avea pretentii mari si de la noi si de la ceilalti si in care vom manifesta mai multa maturitate sociala.

Financiar – Din punct de vedere financiar, anul ne va obliga sa facem foarte multe economii si sa diminuam sever nevoia de a oferi celor dragi absolut totul. Cei care au facut din obtinerea banilor scopul major al vietii lor vor privi neputinciosi cum banii se duc precum apa, iar cei care sufera ca nu-i au vor fi ajutati intotdeauna de cei pe care ii au aproape. Taxele, impozitele, si cheltuielile vietii zilnice vor atinge praguri inimaginabile si e posibil ca “mamaliga sa faca explozie” cand nici cu gandul nu gandim. In astfel de conditii, poate ca este bine sa tinem cont si de bogatia noastra interioara, care ne va da multe solutii benefice de a depasi orice fel de impas si sa ne ajutam tot mai mult unii pe altii, redescoperind omenia, compasiunea, bunatatea si daruirea neconditionata.

Profesional – Situatia profesionala este un domeniu sensibil al zilelor noastre, intr-o tara in care este foarte mult de muncit dar din care romanii pleaca pe capete sa caute de munca in alte zari. Poate ca asta ne va face sa regandim viitorul si sa ne intrebam daca pentru aceasta am iesit sa murim cu totii in strada acum 22 de ani. Realitatea prezenta ne va obliga sa ne reorientam si, in cele din urma, sa asistam la nasterea si acceptarea de catre societate a noi domenii profesionale, in care inventivitatea, spiritualitatea si toate formele de terapii complementare vor constitui baza refacerii societatii. Se vor inmulti firmele mici si mijlocii, iar marile afaceri se vor confrunta cu falimente de neimaginat in clipa de fata, multi dintre noi fiind martorii unor falimente de poveste.

Medical – Sanatatea noastra este afectata grav de stres, de o alimentatie deja agresiva pentru fiinta umana si de violenta tratamentelor medicamentoase. Posibilele vindecari eficiente vor avea in vedere curele de purificare, nutritionismul, dietele terapeutice care vor integra diferite forme de post negru, kinetoterapia, terapia bowtech, sacro-terapia si, inainte de toate, vindecarea sufletului. Cata vreme sufletul este bolnav, tratam aproape zadarnic trupul, deoarece ne focalizam asupra efectelor si nu asupra cauzei reale a bolii. Rugaciunile spuse inainte de masa, binecuvantarea mancarii si inchinarea alimentelor pot transforma instantaneu frecventa lor de la vibratia unor otravuri la vibratia unei hrane binefacatoare. Foarte multe fiinte umane vor constata pe propria piele dificultatea tot mai mare a corpului omenesc de a mai raspunde la medicamente si vor lua in calcul modalitati de vindecare mult mai apropiate de natura, leacurile “babesti” si ceaiurile din plante medicinale.

Afectiv – Asa cum am mai spus de multe ori, societatea umana traverseaza in momentul de fata o criza relationala fara precedent. Din acest punct de vedere, la modul general ea isi continua starea de criza, deoarece se pare ca nimeni nu doreste cu adevarat s-o rezolve. Incet-incet, se vor structura doua mari categorii umane: una alcatuita din cuplurile caracterizate de o iubire stabila, sincera si profunda, si una alcatuita din cei care cauta fara sa gaseasca si aleg pana cand ajung sa fie alesi. Indiferent insa in care categorie vom descoperi ca suntem, vom experimenta, fiecare in felul lui si in conformitate cu puterea sa de intelegere, lectia iubirii libere, daruite neconditionat, lectia iubirii datatoare de forta si speranta, SINGURA CAPABILA SA MOBILIZEZE SOCIETATEA sa faca ceva pentru a putea merge spre viitor plina de incredere in sansa binelui.

Spiritual – Din punct de vedere spiritual vom asista la afirmarea mai multor cai spirituale, si anume, a acelora care sunt cu adevarat descendentele marilor traditii spirituale ale lumii, in vreme ce acelea incropite peste noapte din bucatele luate din diverse traditii autentice este posibil sa-si consemneze esecul sau suficienta. Un numar tot mai mare de oameni va incepe sa observe diferenta dintre crestinismul dogmatic si crestinismul autentic, constatand ca adevarurile divine ale crestinismului autentic sunt, de fapt, baza acestor mari traditii spirituale ale omenirii, devenite deja actuale de cativa ani buni. Este posibil ca ortodoxia si catolicismul sa inceapa in mod secret demersurile pentru unificare, ceea ce ar face ca, dupa un mileniu de la Marea Schisma din 1045, misiunea spirituala a lui Iisus Christos sa inceapa sa iasa cu adevarat la lumina.

Cel mai important este insa ca fiecare dintre noi va incepe sa se intrebe cu adevarat care este relatia sa directa cu Dumnezeu, daca aceasta relatie chiar exista si daca, intr-adevar, Dumnezeu ocupa primul loc in viata noastra.

de astrolog Rodica Purniche
Sursa: http://www.armonianaturii.ro/
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva