Facebook Twitter Email

Dubai Marina, Dubai - Book Tickets & Tours | GetYourGuideTermen limita 13 februarie 2022

Camera de Comert şi Industrie a României (CCIR) împreună cu Camera de Comert şi Industrie Dubai vă invită să participați marti, 01 martie 2022, la Forumul de afaceri Romania Emiratele Arabe Unite, organizat la pavilionul expozițional Expo 2020 Dubai, începând cu orele 10.00, în marja manifestărilor prilejuite de Ziua României la Expoziția Mondială Dubai 2020, cu scopul promovări produselor şi serviciilor româneşti precum și a României în general, ca destinație favorită a investițiilor străine.

Cu această ocazie, CCIR va organiza o misiune economică în Dubai, în perioada 28 februarie – 03 martie 2022, care va fi condusă de domnul Mihai Daraban, preşedinte al CCIR. In acest context, delegația de afaceri din România va putea participa la întâlniri B2B cu companii emirateze reprezentative din domenii de vârf precum energie (neconvențională, energie verde, constructii energetice), industria de apärare, IT&C, agricultură (procesare alimentară, sisteme de irigare), servicii medicale, turism.

Evenimentul de afaceri va beneficia de prezența unor înalți demnitari ai statului român iar Forumul de afaceri se va concentra cu prioritate pe discuții concrete şi schimb de informații de afaceri, care pot constitui baza unei cooperări româno – emirateze de succes.

In vederea unei bune organizări a misiunii economice, CCIR va oferi companiilor interesate unul din următoarele pachete:

  1. Pachetul Silver – de la 1.597 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa economic; cazare 3 nopti la hotel de 5* (inclusiv mic dejun); transferuri; bilet de acces în centrul expozițional Expo 2020 Dubai; servicii de consultanță şi participare la intâlniri de afaceri (inclusiv prânz de lucru în cadrul Forumului).
  2. Pachetul Gold – de la 3452 Euro +TVA, care include următoarele: transport aerian clasa Business; cazare 3 nopti la hotel de 5* (inclusiv mic dejun); transferuri; bilet de acces în centrul expozițional Expo 2020 Dubai; servicii de consultanță și participare la întâlniri de afaceri (inclusiv prânz de lucru în cadrul Forumului).

*tarifele pot suferi modificări în funcție de evoluția preturilor la data achiziționării pachetelor.

Pe lângă pachetele propuse, acomodarea şi deplasarea în Dubai pot fi realizate şi individual de către companii, caz în care taxa de participare la eveniment va fi în cuantum de 300 Euro +TVA (include prânz de lucru în cadrul Forumului).  Taxa NU include transport, transferuri, cazare sau biletul de acces în incinta Expo 2020 LDubai.

Cu speranta că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor şi serviciillor pe piața economică din EAU, cât şi pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră sau daca doriti sa va reprezentam acolo prin trimiterea unei solicitari pe email dubai.xbs@gmail.com sau la tel. 0758.839.883

Cei care doresc sa se intalneasca cu investitori, potentiali parteneri  sau primeasca diverse propuneri de colaborare, le recomandam sa se aboneze la pagina de

Dubai Facebook,

Dubai Telegram  ,

Dubai Whatsapp sau pe email

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva