Facebook Twitter Email

Prin aplicatia companiei  evaluarea companiei sau a activelor odata realizata se updateaza automat.

Domeniile in care putem face evaluari sunt:

Evaluari – ANEVAR / Expertize Judiciare / Expertize Tehnice in constructii / Expertize Financiare / Servicii Cadastrale si Geodezie / Amenajamente Pastorale / Amenajamente Silvice / Consultanta Juridica / Consultanta Economico-Financiara / Consultanta de Mediu / Consultanta Agricola / Audit

SECTORUL JUDICIAR – SPECIALISTI din diferite domenii (Tehnic, Imobiliar, Topografic, Silvic, Contabil si Fiscal), organizati intr-un GRUP DE LUCRU eficient condus, in vederea obtineri REZULTATELOR scontate prin realizarea de lucrari de specialitate la cele mai inalte standarde de calitate, explicate si fundamentate pe intelesul avocatilor si a completelor de judecata, in concordanta cu standardele profesionale si cu legislatia in vigoare. Aceste servicii sunt cu precadere destinate apararii nu acuzarii. Avand in vedere domeniul sensibil, toate lucrarile de specialitate elaborate de catre specialistii nostrii, INDIVIDUAL sau in GRUPURI DE LUCRU, prin personalul autorizat si principiile care guverneaza acest brand, garantam Impartialitate si Transparenta iar Ministerului Justitiei, organ de specialitate al administratiei publice centrale care ne-a investit, ii garantam o activitate profesionala condusa in conformitate cu legile tarii si un permanent sprijin si consideratie fata de forurile legislative si decizionale .

INVENTARIEREA SI EVALUAREA PATRIMONIALA – In urma experientei acumulate in cadrul contractelor cu UAT urile si cu Societatile Comerciale, nationale si multinationale am identificat o serie de masuri care pot fi applicate in cadrul organizatiilor atat publice cat si private in vederea bunei desfasurarii a activitatilor viitoare. Aceste servicii sunt impuse prin Legea nr. 82/1991, si OMFP nr. 2.861/2009, nerespectarea acestora se sanctioneaza cu amenda pe legea contraventiei, iar intocmirea eronata poate ajunge infractiune si se pedepseste conform Codului Penal. Serviciile propuse de catre noi au rolul de a sprijinii departamentul Financiar Contabil si departamentul de Patrimoniu prin degrevarea de sarcini si implicarea acestora doar la modul consultativ in functie de nevoile organizatiei, astfel ca rezultatul final a serviciilor noastre de inventariere este o buna colaborare intre departamente pe un document unic, structurat in functie de nevoile fiecarui departament si digitizat in harti interactive iar pentru unitati care au peste 200 de puncte de inventar oferim un sistem electronic de gestine a imobilelor.

In cadrul serviciilor mai sus prezentate se regaseste obligatoriu si o componenta Topografica si una de Urbanism, organizatia noastra dispune de topografi care intrunesc toate exigentele noastre privind munca de teren cat si cea de birou. Elementul topografic este definitoriu atat in cadrul expertizelor judiciare cat si in cadrul inventarierii la fel si elementul de urbanism, de cele mai multe ori neglijat iar efectul pe termen mediu este usor de observant, depopularea zonelor rurale si nu numai.

SERVICII DE URBANISM
P.U.Z. – Planul Urbanistic Zonal este o lucrare tehnica care reglementeaza o zona clar definita pentru alte functiuni decat cele prevazute in Regulamentul Local de Urbanism. Organizatia noastra elaboreaza Planuri de Urbanism Zonal pe intreg teritoriul tari, inclusive documentatiile tehnice pentru avizare si HCL. In cadrul acestor contracte preluam toate sarcinile dintre Beneficiar si administratia locala pana la promovarea HCL-ului inclusiv.
In ultimii ani am furnizat aceste servicii pentru beneficiary diversi, de la expluatari minerale pana la UAT-uri pt dezvoltarea durabila a comunitatii.
P.U.G. – Planul Urbanistic General este o lucrare complexa care se refera la intreaga activitate operationala, integratoare, normativa care are ca scop stimularea evolutiei complexe a localitatilor, prin stabilirea directiilor dezvoltarii spatiale a localitatilor urbane si rurale, in accord cu potentialul acestora si cu aspiratiile locuitorilor. Aceste lucrari sunt destinate UAT – urilor. Serviciile sunt prestate conf. normelor legiferate prin Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul.

SERVICII IN DOMENIUL SILVIC SI PRATOLOGIC – Societatea noastra detine atestarea de la Ministerul Mediului Apelor si Padurilor pentru lucrari de proiectare in Silvicultura, Aceste lucrari se refera la Amenajamentul Silvic care este cea mai importanta lucrare pentru un fond forestier, deoarece reprezinta planul decinal (planul pe 10ani) de expluatare eficienta a padurii supusa amenajamentului.
In cadrul acestei lucari specialistii nostrii identifica nevoile beneficiarului si le coreleaza cu posibilitatile reale ale fondului forestier, lucrarile avizate de catre noi respecta natura si principiile de explutare rationala. Organizatia noastra cuprinde specialisti de notorietate care au o experienta de peste 30 de ani in diverse habitate si medii silvice inclusiv in jungla Africana, de asemenea dispunem de echipamente de ultima generatie si logistica necesara realizarii acestor lucrari.

In domeniul pratologic, respectiv in Amenajamentele Pastorale suntem lideri de piata in Romania cu peste 70.000 ha in ultimii 4 ani. In cadrul acestor lucrari activeaza specialisti consacrati la nivel national si international, in urma acestor servicii pe langa rezultatul evident in care proprietarul pajistii are acum un plan de management a pajistii si toate datele necesare, respectiv: capacitatea de pasunat exprimata in UVM/ha (unitate vita mare/ha), releveele floristice interpretate, tipurile de vegetatie, vegetatia daunatoare si toxica, planurile de fertilizare si combatere a daunatorilor, tipurile de sol, modalitati de combatere a eroziunii de suprafata etc…
Organizatia a sustinut logistic si financiar scrierea unui set de 10 carti care cuprind toate solurile Romaniei inclusiv determinatorul acestora.

Pentru a putea livra si gestiona aceste servicii la cel mai inalt nivel calitativ am creat o divizie de software prin care platforma digitala este intr-o continua dezvoltare. In prezent aceasta platforma, pe langa scopul evident de a informa publicul larg despre serviciile noastre, colectarea datelor pentru ofertare intr-un mod sigur si rapid, inglobeaza si : conturile clientilor si colaboratorilor in care se regaseste produsul final al serviciilor noastre, inclusiv hartile interactive, banca de date, protocol de transfer date securizat.

Organizatia are o are o vasta experienta pozitiva in prestarea serviciilor destinate institutiilor subordinate ministerelor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii suplimentare la tel 0758.839.883

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva