Facebook Twitter Email

Scapa de Frica de Public Speaking si lasa audienta WOW!

WORKSHOP live:

Martie

22

CREEAZA SI LIVREAZA O PREZENTARE DE NOTA 10

  • Hotel Europa Royale (pta Unirii)
  • ora 17:30- 22:00

 

Descopera SPEAKERUL din tine!

  • CE VEI INVATA LA WORKSHOP – STRUCTURA PREZENTARII:

  • Unique Framework Creation Formula– cum iti creezi continut propriu si branduit! Un model trecut prin propriul tau filtru prin care sa te diferentiezi si sa ramai in mintea oamenilor ca leader/expert
    Cand ai acest framework (structura) totul devine super simplu!:
    – Nu mai uiti unde ai ramas, nu te mai blochezi
    – Vei stii mereu ce urmeaza
    – Publicul va retine cu pana la 80% mai mult din informatia pe care o livrezi
    Acest model/structura e baza pentru carte, produs audio, video, etc. sau seminar de 1 zi, week-end sau boot camp de 1 saptamana- bazat pe 1 singur model.

  • Modelul ATAC: care sunt 4 lucruri pe care trebuie sa le faci la inceputul prezentarii pentru a castiga audienta de partea ta si de a-i face interesati si “in aceeasi poveste”
    – sunt 4 lucruri pe care trebuie sa le faci la inceput- fara de care pierzi audienta si restul prezentarii nu mai are acelasi impact.

  • Cadru prezentare– care este template-ul si ce elemente trebuie sa contina o prezntare buna

  • Modelul 4MAT– care sunt cele 4 tipuri de invatare si cum te poti folosi de ele in structura prezentarii tale:
    – ce elemente incluzi atunci cand este o prezentare de vanzare si ce incluzi cand e un training detaliat.

  • CE VEI INVATA LA WORKSHOP – LIVREAZA CU IMPACT:

  • Metoda IMPACT– cea mai eficienta tehnica de comunicare, care te diferentiaza ca Speaker (fata de “profesorul de facultate”):
    – explici fiecare punct din prezentarea ta, astfel incat sa te asiguri ca ajunge la public si acesta intelege si interiorizeaza mesajul
    – poti aplica aceasta metoda pentru a extinde fiecare punct din modelul tau, astfel incat sa nu ramai niciodata fara lucruri relevante de spus

  • Hollywood Storytelling Formula– cum creezi si cum spui POVESTI care capteaza atentia, patrund si transmit mesajul tau mult mai eficient decat orice alt instrument de comunicare

  • Instrumente pentru a crea atentie si interes, astfel incat publicul sa “tanjeasca” dupa ce vei spune in continuare

  • Care este INVESTITIA? 350 lei.
    ***Bonus GRATUIT pentru participare: Trusa de instrumente a Speakerului (SPEAKER TOOLBOX) – 8 tehnici puternice de captare a atentiei si revizuire a informatiei- in valoare de 250 lei – tu il primesti gratuit!

    Numarul de locuri este limitat!

    Sunt Dragos Barbalata, fondatorul Public Speakers Academy si… Vreau sa iti spun un secret!
    Public Speaking-ul este una din cele mai importante parghii, atat pentru a te pozitiona ca expert si leader in domeniul tau, dar si pentru a castiga mult mai multi bani (si timp liber). Si iti mai spun un secret: Public Speaking-ul este cea mai puternica si rapida metoda de crestere personala!

    Pentru mine, Vorbitul in Public a fost cea mai mare frica si am avut cateva experiente traumatizante, dupa care am zis ca niciodata nu voi mai vorbi in fata oamenilor. Insa am gasit cheia, nu doar pentru a trece peste aceasta frica, ci si pentru a face din asta o meserie de succes!

    De la primul seminar tinut cu 4 persoane, am ajuns, in numai 1 an de zile, sa tin un eveniment cu 380 de persoane! De atunci, am tinut seminarii cu peste 6000 de participanti, am fost invitat la cele mai importante evenimente de business din Romania, precum Business Days, am impartit scena cu unii din cei mai buni speakeri din tara si am
    invatat de la cei mai tari speakeri din lume.
    cover1dragos- cluj-header

    Si iti spun lucrurile astea nu pentru ca sunt inca un speaker extraordinar, ci pentru ca am invatat secretele ce stau in spatele unui speaker extraordinar si vreau sa impartasesc asta cu tine, ca sa poti transmite mesajul tau cu impact, sa creezi raport si interactiune cu audienta si sa poti ridica sala in picioare daca e nevoie sa faci asta.

    Daca esti in cautarea unui curs obisnuit de Train of Trainers sau oratorie, acest seminar nu este pentru tine.

    In schimb, daca vrei sa scapi de frica de public speaking si sa afli secretele pe care le folosesc cei mai buni speakeri profesionisti, atunci te astept la workshop!

Da, vreau sa particip!

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva