Facebook Twitter Email
O actriță româncă - ispita lui Jude Law

Atât frumusețea, cât și talentul româncelor sunt recunoscute peste tot în lume, nu puține fiind tinerele actrițe care au fost remarcate de mari regizori, ajungând să joace în producții extrem de apreciate. Acum a venit rândul Mădălinei Bellariu Ion să dea replica unor mari actori.

Mădălina (25) a fost aleasă de regizorul Paolo Sorentino, laureat al Premiului Oscar, pentru rolul de ispită în producția “The Young Pope”. Protagoniștii serialului de 10 episoade sunt Jude Law, în rolul lui Pius al XIII-lea, primul papă american, și laureata cu Oscar Diane Keaton, în rolul lui Mary, o călugăriță din Statele Unite ce locuiește la Vatican. Într-una dintre scenele jucate alături de Jude Law, Mădălina încearcă să-l ispitească pe „Tânărul papă”, ademenindu-l cu prelegeri despre existența lui Dumnezeu.

Mădălina a studiat actoria la Londra, acolo unde și locuiește în prezent, dar își împarte timpul între Marea Britanie, Italia și India, unde lucrează la mai multe proiecte. Anul 2017 o va aduce pe micile și marile ecrane în comedia italiană „Alice Non Lo Sa”, unde o interpretează în rol principal pe Liana, o româncă hair-stylist. De asemenea, în luna aprilie, este așteptat în sălile cinematografelor remake-ul oficial al filmului „Oculus”, un horror produs în Londra și India, prin care Mădălina își face debutul la Bollywood, în rolul Anei, personajul central al filmului. Mădălina nu este însă prima actriță din România care a jucat alături de Jude Law, o altă Mădălină (Ghenea) reușind să bifeze o apariție foarte bine primită de public, alături de celebrul actor, în „Dom Hemingway”. Frumusețea și talentul Mădălinei Bellariu Ion nu au rămas neremarcate, iar succesul ei e cu atât mai important cu cât să iei un casting într-o producție de succes la Hollywood e complicat și dacă ești actor cu state vechi.

 „Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. Superstițioasă de fel, nu am spus nimănui, nici măcar mamei, că am obținut rolul, până nu am semnat contractul. Abia când am ajuns pe set, am realizat ce se întâmplă. A fost foarte ușor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania și despre cât de mult i-a plăcut România. Experiența de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, așa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am și uitat că stau de vorbă cu un star”, a declarat Mădălina.

Pe Mădălina o veți putea vedea în acțiune în episoadele 5 și 10 din seria „Tânărul papă”, ce urmează a fi difuzate pe 25 ianuarie, respectiv 8 februarie, de la ora 21.55 pe HBO.

Sursa: viva

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva