Facebook Twitter Email

Terra Romana Rose 2009 premiat cu argint la concursul international Le Mondial du Rose 2010

Cannes, Aprilie 2010 – Grupul de firme S.E.R.V.E. a obtinut medalia de argint pentru Terra Romana Rose 2009 la concursul international dedicat exclusiv vinurilor roze, Le Mondial du Rose 2010, ce a avut loc intre 24 si 26 aprilie la Cannes, Franta. Este singurul vin roze produs in Romania premiat la acest concurs.

Le Mondial du Rose este organizat anual la Cannes, Franta, de Uniunea Oenologilor din Franta, menit sa acorde vinurilor roze o atentie deosebita si sa evidentieze calitatea acestora. Premiile acordate sunt limitate la 30% din vinurile inscrise in concurs, in conformitate cu normele Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (O.I.V.), diferentiind astfel vinurile foarte expresive si de o calitate exceptionala.

Terra Romana Rose 2009, elaborat din doua soiuri de prestigiu – Feteasca Neagra si Merlot – a fost distins cu medalia de argint la editia de anul acesta a concursului Le Mondial du Rose, fiind singurul vin roze din Romania medaliat la acest concurs international.

O lista completa a castigatorilor Le Mondial du Rose 2010 poate fi consultata pe site-ul oficial al concursului: www.mondial-du-rose.fr

Sursa: http://www.romaniapozitiva.ro/

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva