Facebook Twitter Email
Image result for romania
Am creat un grup pe facebook Top Romania  ( https://www.facebook.com/groups/559907104212313 ).
Scopul acestui grup este de a promova Romania cu tot ce are bun, pozitiv si frumos. Sunt atatea lucruri, locuri, traditi, istorie, legende, muzica, arta, oameni deosebiti si multe altele de care ne mandrim si ne face placere sa le descoperim.
Obiectivul principal este sa schimbam sau sa imbunatim impreuna imaginea actuala in tara si strainatate. Va rog sa adaugati si sa distribuiti numai materiale pozitive si de interes national.
Fara politica, fara injuraturi, fara glume, fara crime, violuri sau alte porcari.
Ne propunem deasemnea sa descoperim si sa promovam valori romanesti in tara si peste hotare.
Va rog sa adaugati prieteni in grupul Top Romania  ( https://www.facebook.com/groups/559907104212313 ) daca doriti sa afle lumea si despre lucruri frumoase care sunt in Romania sau pe care le fac romanii bine in tara sau strainatate.
E foarte simplu. In dreapta aveti sugestii depre cei care apreciaza ce postati. Trebuie doar sa apasati pe butonul care este in dreapta numelui.
Pentru cine doreste, poate primi si pe email materiale similare, daca imi trimite emailul unde doreste astfel de materiale.
Daca primiti si doriti sa impartasiti, va rog sa-mi trimiteti materiale, poze, filme, pps, articole si alte lucruri interesante si pe emailul a.mihailovici@gmail.com.
Va rog sa adaugati sau sa recomandati prieteni care gandesc ca noi. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine si sunt convins ca impreuna putem face lucruri deosebite.
Dorim si suntem deschisi la colaborare cu alte grupuri sau organizatii. Oricine si orice sugestie sunt bine venite .
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si distribuiti materiale prezentate in grup.
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva