Facebook Twitter Email

Mai bogaţi cu o medalie. La Tokio a avut loc campionatul mondial de Kempo, un sport din categoria artelor marţiale, iar România are un vicecampion: Claudiu Dimache a câştigat şase din cele opt meciuri pe care le-a disputat.

Claudiu este student în anul II la Academia Tehnică Militară din Bucureşti şi are gradul de caporal. De la vârsta de 7 ani este însă şi luptător kempo. Acum luptă cu cei mai experimentaţi sportivi din lume.

La Campionatul Mondial de Kempo de la Tokio, Claudiu a avut opt meciuri. Şase le-a câştigat şi a ajuns pe podium, vicecampion mondial. Acum are nevoie de recuperare.

Sportiv de performanţă, Claudiu nu lasă niciodată şcoala pe locul doi. Reuşeşte să combine orele de pregătire de la Academie cu antrenamentele intense pe care le face uneori zilnic.

Kempo nu este singurul sport în care Claudiu a făcut performanţă. În acest an, echipa Academiei Tehnice Militare a fost declarată vicecampioană naţională universitară la Taekwondo. El a obţinut locul III la categoria seniori.

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva