Facebook Twitter Email

Arta fericirii este un magazin de dezvoltare personală, cu subiecte axate pe cele patru direcţii de  acţiune pentru echilibru şi dezvoltare individuală: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Dezvoltarea personală holistică este un subiect de actualitate al acestui secol, în care oamenii încearcă din ce în ce mai mult să se detaşeze de stresul zilnic şi de limitările şi restricţiile materiale.

Este motivul pentru care zilnic, de la ora 13.20, Mirela Vaşadi stă de vorbă cu personalităţi importante ale vieţii publice, oameni care au reuşit să transforme în artă, propria lor existenţă.

„Dacă, după un sezon, vom reuşi să avem în noi măcar un dram de fericire în plus, atunci înseamnă că demersul nostru îşi va fi atins scopul. Nu-i uşor să fii fericit, dar fiecare dintre noi, cei care suntem implicaţi în acest proiect, am descoperit că nu e nici atât de greu pe cât ar părea”, adaugă co-producătorul emisiunii, Alexandra Tiniche.
Fiecare zi este dedicată discuţiilor pe un plan de dezvoltare: lunea este abordată dezvoltarea fizică, marţi se vorbeşte despre aspectele din plan moţional, miercuri despre cele din plan mental, joi sunt discutate subiectele din plan spiritual,  iar vinerea este ziua unei abordări holistice, cu accent pe problemele fundamentale care ne afectează viaţa: sărăcia, corupţia, boala, stresul, depresia.
„Să te cunoşti, să vrei în permanenţă să fii mai bun şi să şi lupţi pentru asta, să iubeşti, să fii iubit, să vezi mereu şi ce e dincolo de tine, să călătoreşti, să ştii să-ţi spui povestea, să asculţi, să înveţi, să înţelegi, să indrăzneşti, să descoperi şi să te descoperi, să reinventezi totul, să nu te temi să o iei de la capăt, să fii în echilibru cu tine şi cu ceilalţi… Cam asta înseamnă, pentru noi, drumul spre a cunoaşte ARTA FERICIRII şi cam asta ne dorim să vă transmitem şi vouă. Fiţi alături de noi în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:20, pe TVR 2!”, continuă Diana Dumitru, co-producătorul emisiunii.
Vizionati emsiune AICI
Sursa: tvrplus
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva