Facebook Twitter Email

 

Diana Secară

 

Diana Secară are 25 de ani și este din Cluj, dar de câțiva ani s-a mutat în Germania unde are o carieră de modelling de succes. De altfel, clujeanca ne reprezintă peste tot în lume. A avut contracte pentru reviste din Marea Britanie și case de modă din Germania, iar în afara hainelor Plus Size este imaginea unor produse cosmetice și beauty.

 

Diana Secară

 

“Încrederea în tine e primul pas pentru o iubire nemarginită a celor din jur. Iubește-te, ingrijește-te și zâmbește-ți zilnic, ești cel mai important om din viața ta.” a scris Diana Secară recent pe Facebook.

 

Diana Secară

 

Diana militează pentru egalitate și frumusețe în toate formele și mărimile de la 36 până la…48. Într-un interviu pentru un post de televiziune din România recunoștea că pentru a-și regăsi liniștea și a sta departe de privirile iscoditoare ale unora, a preferat să se mute în Germania.

 

Dar nu a renunțat la aparițiile și evenimentele din România. A investit mulți bani în orașul natal unde deține, o cofetărie, o consignație și un atelier de design unde vrea să arate că orice femeie Plus Size poate fi sexy, romantică, office, casual în ținute îndrăznețe, pline de forme și culoare.

Sursa: stiridiaspora

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva