Facebook Twitter Email
In perioada 19-20 ianuarie 2012, Centrul International de Congrese si Expozitii, GRIMALDI FORUM din Monaco, va gazdui cea de-a 8 a editie a Salonului International al arhitecturii de lux, BATILUX-2012.

De-a lungul celor sapte editii anterioare, BATILUX, s-a impus ca un eveniment de referinta mondiala, fiind astfel recunoscut ca fiind singurul eveniment anual dedicat exclusiv arhitecturii de lux si materialelor de constructii de inalta calitate.

Salonul va reuni anul acesta, elita arhitectilor europeni si de pretutindeni si constructorii, punandu-i la o grea incercare: transpunerea in practica a celor mai futuriste proiecte in conditiile economisirii la maximum a energiei, cu un impact minim asupra mediului.

Si-au anuntat, deja participarea la Salon, nume mari ale arhitecturii mondiale: Marc Barani, Dante Benini, Anne Demianis, Cesare Maria Casati, etc renumiti prin proiectele grandioase deja realizate.

La randul lor, firme mari de constructii si-au confirmat participarea la Salon: Vinci Construction, Schneider Electric France, 3M, CIAT, etc.

Vizitatorii Salonului, in exclusivitate profesionisti, sunt arhitecti, promotori imobiliari, constructori, investitori, distribuitori si magazine specializate pe materiale de constructii de inalta calitate.

Evenimentul expozitional beneficiaza de sustinerea Principelui de Monaco, fiind considerat eveniment strategic al Principatului Monaco.

Salonul ofera solutii arhitectonice si materialele adecvate realizarii obiectivelor proiectate, evenimentul si ofertele prezentate la Salon fiind difuzate, la peste 100 de mii de potentiali clienti din 97 de tari.

Informatii suplimentare si sprijin, pentru arhitectii, constructorii, investitorii si exportatorii romani de materiale de constructii, ce doresc sa participe la Salonul International al arhitecturii de lux, BATILUX-2012, in pregatire, la Monaco, pot fi obtinute de la BPCE Marsilia, consilier economic Bratiloveanu, Tel: 0033-491-42-49-12, Fax: 0033-956-42-49-12 ;E-mail: bratiloveanug@yahoo.com

 

 


Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva