Facebook Twitter Email

Expoziția de pictură, gravură și sculptură “Dual & Duel” a artiștilor Eva Radu și ZuZu Caratănase se va deschide marți, la ora 19,00, la sediul Institutului Cultural Român.

Potrivit unui comunicat al ICR, transmis AGERPRES, expoziția va fi prezentată de Ion Bogdan Lefter și de curatorul Mihai Plămădeală.

Evenimentul este organizat de ICR, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici, Universitatea Națională de Artă București, Artindex și Asociația culturală “Nomen este omen”.

ZuZu Caratănase (pseudonim al lui Răzvan-Constantin Caratănase, n. 1985, Tulcea) este licențiat al Universității Naționale de Artă din București, instituție în cadrul căreia este în prezent asistent și la care a obținut în 2014 titlul de doctor.

A avut nouă expoziții personale pe plan național și a participat la peste 180 de expoziții colective și de grup în țară și peste hotare (Austria, Bulgaria, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Republica Moldova, Spania și Ucraina).

Eva Radu (n.1986, Râmnicu Sărat) a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, în cadrul căreia este în prezent doctorandă. A participat la peste 80 de expoziții de grup și colective pe plan național și internațional (Bulgaria, Canada, Franța, Italia, Germania, Republica Moldova și Spania), precum și la numeroase workshopuri, tabere de creații, simpozioane etc.

Artista a beneficiat de bursa “Tinere talente” acordată de Fundația “Principesa Margareta a României” — București (2009).

Expoziția poate fi vizitată până pe 17 decembrie, mai informează ICR. AGERPRES

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva