Facebook Twitter Email

Violonistul Andre Rieu a lansat oficial, vineri, DVD-ul “Live în București”, ce cuprinde patru ore de înregistrări din concertele pe care le-a susținut anul acesta în Capitală, artistul semnând autografe pentru sutele de fani care au stat la coadă pentru a-l întâlni.

Andre Rieu a anunțat, anterior venirii sale la București, că toate încasările obținute în urma vânzării DVD-urilor vor fi donate familiilor victimelor incendiului din Club Colectiv. Artistul a lansat materialul discografic într-un mall bucureștean și a fost primit cu aplauze de către sutele de fani care l-au așteptat. El a amintit că va susține din nou concerte la București, în Piața Constituției, în iunie anul viitor.

Rieu i-a salutat cu căldură pe cei veniți să îl întâmpine și le-a spus că în România a găsit cel mai cald public din lume. “I-am spus și domnului primar astăzi. Am 66 de ani și sunt îndrăgostit din nou. Sunt îndrăgostit de România”, a spus Rieu.

Artistul a coborât de pe scena amenajată la locul evenimentului și a dat autografe fiecărui admirator în parte.

DVD-ul “Live în București” cuprinde patru ore cu cele mai bune imagini surprinse în timpul celor șapte concerte susținute de Rieu în Capitală, în vara acestui an. Atunci, Andre Rieu a urcat pe scena de la Piața Constituției alături de Johann Strauss Orchestra, invitat special fiind Gheorghe Zamfir. Printre piesele cântate, și prezentate pe DVD-ul cu imagini de la spectacolele din Capitală, se numără și creații românești, precum “Mociriță cu trifoi” și “Ciuleandra”.

DVD-ul poate fi cumpărat în rețeaua magazinelor Carrefour din toată țara și, în prezent, au fost puse în vânzare, la nivel național, 40.000 de exemplare ale DVD-ului dar numărul poate crește, ulterior. DVD-ul “Andre Rieu. Live în București” costă 49,9 lei. Pe coperta acestuia este scris “Cumpărând acest DVD, susținem victimele din Club Colectiv”.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Cătălina Matei)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva