Facebook Twitter Email

Andreea Chițu, care a câștigat, joi, categoria 52 kg din cadrul Grand Prix-ului de judo de la Jeju (Coreea de Sud), a declarat pentru AGERPRES că este un ”rezultat minunat” pentru ea.

”Este un rezultat minunat, care răsplătește toată munca depusă. Aici mă gândesc la munca mea, dar și a tuturor oamenilor care mă susțin și mă încurajează mereu, zi de zi”, a menționat Andreea Chițu.

Pentru că suntem în apropierea Zilei Naționale a României, 1 Decembrie, Andreea Chițu a mai spus: ”Vreau să le transmit românilor multă sănătate, să aibă parte de bucurii în fiecare zi. Să susțină sportul românesc și să fie alături de sportivii romani la fiecare competiție la care participă. De fiecare dată când ascult imnul țării sunt bucuroasă ca sunt româncă și mă bucur ca mulți romanii trăiesc cu aceeași intensitate sentimentul acesta”.

Chițu a câștigat categoria 52 kg, joi, în cadrul Grand Prix-ului de judo de la Jeju (Coreea de Sud), după ce a învins-o în finală pe japoneza Mako Uchio, prin ippon.

Corina Căprioriu, vicecampioană mondială anul acesta la cat. 57 kg, fusese anunțată și ea ca participantă la Jeju, la categoria 63 kg, dar s-a retras din competiție.

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Mihai Țenea)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva