Facebook Twitter Email

Românca Simona Halep, care a câștigat în 2015 anchetele WTA pentru loviturile lunii februarie și august, are două nominalizări pentru lovitura anului într-un sondaj care va începe pe 23 noiembrie pe site-ul Asociației Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, a anunțat miercuri WTA.

Halep a fost votată ca având lovitura lunii februarie pentru un punct reușit în turneul de la Dubai, împotriva Danielei Hantuchova, iar votul pentru lovitura lunii august a venit după un punct reușit la Toronto împotriva Sarei Errani.

Grupa A include cinci lovituri ale lunii, între ianuarie și mai, iar Grupa B include deocamdată patru lovituri, între iunie și octombrie, cărora li se va adăuga o a cincea, fanii urmând să voteze, alegând una din următoarele propuneri: Francesca Schiavone (Monterrey), Belinda Bencic (Toronto), Serena Williams (Miami), Caroline Wozniacki (New Haven) și Alize Cornet (Doha).

Grupa A este următoarea:
ianuarie Maria Șarapova
februarie: Simona Halep
martie: Agnieszka Radwanska
aprilie: Angelique Kerber
mai: Agnieszka Radwanska

Grupa B arată acum astfel:
iunie: Ana Ivanovic
august: Simona Halep
septembrie: Agnieszka Radwanska
octombrie: Agnieszka Radwanska

După cum se observă, poloneza Agnieszka Radwanska are patru nominalizări.

După ce va fi completată și Grupa B, fanii vor alege câte două lovituri din fiecare grupă, între 23 și 29 noiembrie. Voturile pentru grupa finală vor începe pe 30 noiembrie și se vor încheia pe 6 decembrie. Lovitura anului va fi anunțată pe 7 decembrie.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva