Facebook Twitter Email

 

Geanina Boicu (foto), Consulul General al României la Barcelona a primit din partea Direcţiei Generale a Poliţiei din Cataluniamedalia de bronz pentru merite deosebite în cadrul secţiei consulare, în data de 22 aprilie . Trebuie amintit că medalia de bronz este cea mai mare distincţie oferită, argintul fiind decernat răniţilor la datorie iar aurul celor decedaţi în timpul serviciului.

Distincţia este o încununare a activităţii personalului consular din Barcelona şi Catalunia, 2014 fiind un an foarte important. Una dintre cele mai importante realizări este faptul că pot fi depuse plângeri sau cereri în limba română către autorităţile spaniole acesta fiind un serviciu de real ajutor pentru români.

“În acest moment Spania se bucură de un personal consular cu totul deosebit, oameni dedicaţi muncii şi reprezentării românilor iar roadele încep să se vadă, distincţia primită de doamna Consul General fiind o încununare. De asemenea se văd rezultate notabile în ceea ce priveşte imaginea în rândul comunităţii a serviciului consular”.

Cătălin Serbu

sursa: gazeta romaneasca

 

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva