Facebook Twitter Email

 

Fenomenele PSI sunt din ce în ce mai mult obiectul de studiu al oamenilor de știință. US Army a pus la bătaie o bursă de 4 milioane de dolari, în domeniul telepatiei sintetice asistată de calculator. S-a încercat explicarea fenomenelor PSI prin intermediul științei.

Bursa a fost câștigată de către cercetătorii de la Universitatea California. Calculatorul face conexiunea dintre două persoane, aflate la distanță, care trebuie să comunice. Există deja, implementate tehnologii cu ajutorul cărora un scaun cu rotile se mișcă cu ajutorul gândului. Oricât de sceptici am fi, fenomenele paranormale există.
Tehnologia are implicații mari și în detectarea și explicarea unor fenomene, în care au fost văzute și fotografiate apariții stranii. Vă prezentăm mai jos, câteva locații din România și nu numai, care se consideră că sunt bântuite. Evenimente tragice au avut loc în aceste locuri. Sunt numeroase persoane care susțin că sunt auzite voci, obiectele se mișcă, au văzut apariții stranii.

Troița Miresei din Găiești

În 1936, Margareta Ștefănescu murea chiar în ziua nunții sale, într-un accident de mașină.
Departe de a da curs legendelor, cert este faptul că în acel loc, sunt foarte multe accidente, în care victime sunt tineri necăsătoriți. Mai mult, noaptea, mulți șoferi au văzut o nălucă, o fată tânără, îmbrăcată în alb.

Castelul Bannfy din Bonțida este renumit prin aparițiile stranii. Specialiștii în paranormal susțin că este cel mai bântuit loc din România.

Castelul a fost construit în 1437 și a fost locuit până în 1944, când nemții au evacuat proprietarii și au transformat castelul în spital militar. Mulți militari au murit între zidurile castelului.
Castelul este considerat Versailles-ul României. În mod constant, aici au fost văzute fantome, reprezentând soldați germani, mergând în cârje.

În subteran, pornind de la castel, până la biserica greco-catolică, din localitate, este un tunel de legătură. Au fost descoperite mijloace de transport, respectiv calești, pe care nobilii le utilizau.
În prezent, tunelul este locul în care trăiesc foarte mulți lilieci.

Citeste si:  Mumia lui Hatchepsut a fost descoperita in Cairo

Conacul Bellu este situat în Urlați. Locuitorii din această localitate vorbesc cu teamă despre zgomotele care se aud noaptea din castel. Se spune că fantoma care a fost văzută în dese rânduri, este a unei franțuzoaice, pe nume Odette, care a trăit aici, întâmplări nefericite și al cărui suflet nu-și găsește liniștea.
Din podul castelului se aud noaptea gemete care îți dau fiori. Se spune că Odette s-ar fi sinucis în acest castel.
Se știe că Barbu Bellu a donat statului român, suprafața pe care este amplasat cimitirul Bellu.
Foișorul de Foc din București este scena unui fenomen care se întâmplă numai în data de 9 a fiecărei luni, la orele 23.30, când încep să bată clopotele.

Specialiștii în paranormal au căutat în arhiva Bucureștiului și au descoperit că într-o dată de nouă, soția unui pompier s-a sinucis, aruncându-se în gol, de pe acoperișul foișorului.

Foișorul de Foc a fost scena multor tragedii, dat fiind faptul că foișorul a ars, de-a lungul timpului, de mai multe ori. În aceste incendii au fost mai multe victime.
Pentru cei care sunt sceptici vis a vis de fenomenele PSI, vă relatăm mai jos, așa-numitul caz Rosenheim.
Totul s-a petrecut în birourile unui avocat din Rosenheim, Bavaria. Excepțional este faptul că la aceste întâmplări au luat parte mulți martori.

Cele patru telefoane din cabinetul avocatului se opreau concomitent, pe nota de plată apăreau convorbiri de ore în șir, interurban, care nu fuseseră făcute niciodată. Tuburile fluorescente se defectau frecvent, ele nefiind arse.
A fost chemată o echipă de specialiști în fenomene PSI, fizicieni și tehnicieni.
Au fost montate aparate care să măsoare tensiunea și presiunea din locație. S-a constatat că aceste fenomene se petreceau numai în timpul programului.

Citeste si:  Au fost efectuate cu adevarat cele 6 misiuni Apollo?

Mai mult, în timp ce o tânără angajată trecea pe hol, fenomenele se amplificau. Seifuri de sute de kilograme se mişcau, aparatura se oprea. Ea a fost concediată şi fenomenele paranormale s-au estompat brusc. Tânăra acuza dureri mari la urechi, anchilozarea mâinilor și a picioarelor. Într-o sală de bowling, toată aparatura s-a oprit, în momentul în care ea a intrat. Medicii au descoperit că tânăra avea capacități extrasenzoriale deosebite, în special în telepatie.

foisorul de foc

Ea a fost cooptată de către serviciile secrete și folosită în acest scop. Un alt caz celebru este cel al unei femei din fostul URSS, pe nume Djuna. În 1989, a fost declarată cea mai remarcabilă femeie din lume.
Djuna prin puterile sale, a depășit limitele normalului și ale științei. Avea puteri miraculoase. Mâinile sale vindecau tot ce atingea.

În 1976, Djuna a fost chemată de Brejnev, la Kremlin. Ani de zile, ea a reuşit să-i amelioreze boala lui Brejnev, spre stupoarea medicilor. Ea a fost analizată de către academicienii ruși, care în unanimitate, s-au înclinat în fața puterilor sale miraculoase. Ea practica o formă de masaj, dar fără să atingă pacientul. Potrivit specialiștilor, Djuna avea o aură de peste 4 metri.

Sursa: efemeride

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva