Facebook Twitter Email

Catrinel Menghia trece de la moda direct pe platourile de filmare de la Hollywood. De curand, romanca a obtinut un rol in serialul de televiziune CSI: Las Vegas, care va fi difuzat anul viitor, incepand din luna ianuarie.

 Supermodelul va interpreta rolul unei italience focoase, aflata pe punctul de a se marita cu unul dintre cei mai cunoscuti criminalisti.

In film, Catrinel Menghia este Elisabeta, o italianca seducatoare care isi gaseste in sfarsit marea dragoste in persoana lui David.

Barbatul, un tehnician care lucreaza intr-un laborator de criminalistica, interpretat de Wallace Langhman, o intalneste pe bruneta intr-o vacanta in Toscana. Se indragosteste pe loc de ea si o cere de nevasta.

Se pare ca Menghia a ajuns deja la Universal Studios Hollywood . Vestea a fost postata acum doua zile pe contul ei de Facebook.

“Sunt foarte fericita sa fac parte din distributia CSI: Las Vegas“, a declarat romanca.

Mesajele fanilor nu au intarziat sa apara.

Fotomodelul cunoscuta sub numele de Catrinel Marlon va aparea in sezonul al 13 al serialului american“Crime Scene Investigation Las Vegas’‘. Practic o vom vedea in ianuarie, in episodul “Double Fault”.

Daca in cariera ii merge din plin si are toate sansele sa dea lovitura inclusiv in cinematografie, in viata privata, Carinel tocmai ce a trecut peste un hop.

Dupa un mariaj de 6 ani i-a spus adio sotului ei Massimo Brambati. Se pare ca italianul era extrem de gelos si desi romanca isi dorea un copil, el tot amana momentul.

Si cum lucrurile s-au schimbat radical, Catrinel va fi nevoita sa-si scoata si tatuajul pe care l-a facut special pentru fostul sot intr-o zona ascunsa privirilor: “Massimo per sempre!”

sursa: protv

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva