Facebook Twitter Email

Alătură-te campaniei internaționale de promovare a lecturii “Oublie un livre quelque part”/ Uită o carte undeva!

Ia o carte şi uit-o pe o bancă, la metrou, într-un parc sau în localul tău preferat. Scrie-i un mesaj celui ce o va găsi, apoi poveşteste celorlalți şi provoacă-i să facă la fel! Împreună putem schimba mentalitați şi promova lucruri frumoase!

Dorim să precizăm că acest eveniment social de anvergură (pornit în Quebec dar care a luat aripi în întreaga lume) se înscrie în şirul altor activități de promovare a lecturii (cum ar fi bookcrossing/livre voyageur, free library etc) şi este considerat ca fiind un fenomen social original, dinamic şi chiar necesar pentru orice societate pentru că astăzi cu noile tehnologii care ne inundă viața avem tendința să citim din ce în ce mai puțin. Astfel, pe rețelele sociale există mai multe evenimente create în acest sens, fie la nivel mondial, european sau local cum este cazul evenimentului nostru. Astăzi sunt înscrise în jur de 60 000 persoane din întreaga lume.

Evenimentele sursa: https://www.facebook.com/events/306031709570036/ & https://www.facebook.com/events/742326082495562/?fref=ts

Câteva din țarile participante:
Luxembourg, Franta, Belgia, Elvetia, Maroc, Portugalia, Spania,Tahiti, Brazilia, Germania, Albania, Canada, Republica Moldova, Peru, Irlanda, si multi altii.

Fii parte din ceva mareţ!
Promovează lectura, promovează cultura!

#uitaocarteundeva

Pentru contact, informații:
RuSanda Cojocaru
bookletta@yahoo.com
+40749588517

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva