Facebook Twitter Email

Un renumit producător de tărie din județul Satu Mare, Silviu Zetea, a reușit să scoată pe piață, împreună cu un producător de ciocolată, primele praline ce conțin lichior pe bază de țuică.

Foto: (c) Gheorghe PIETRAR/ AGERPRES

Silviu Zetea a declarat că noile praline au ingrediente 100% naturale și prind destul de bine alături de celelalte produse de lux sau premium pe care le face.

“Ca element de noutate, a apărut pe piață pralina Silvoriu, un produs Zetea. Mai nou am lansat pe piață un produs Silvoriu, care este o denumire proprie pentru un lichior din prune care are la bază țuica, concentratul din prune și mierea de albine, după o metodă proprie de mixare a acestora. Acest produs a prins foarte bine și în Asia și interesul a mers mai departe. Pentru prima dată s-au făcut Silvoriu praline, adică praline cu lichior de tipul acesta, în sensul că în miezul pralinei este o cremă 33% lichior. Este foarte apreciată. Este un parteneriat cu o fabrică de ciocolată”, a declarat, pentru AGERPRES, Silviu Zetea.

Noile praline, primele de acest gen, se regăsesc deocamdată în câteva magazine.

“A apărut deja pe piață, dar urmează să mai fie listat de foarte multe magazine de către producătorul de ciocolată. Această fabrică de ciocolată a făcut acest parteneriat cu noi datorită calității lichiorului și preluând numele nostru”, a mai spus Zetea.

AGERPRES/(AS — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Georgiana Tănăsescu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva