Facebook Twitter Email

Muzeul Național de Istorie a României desfășoară, în perioada 4 februarie – 6 martie, o serie de ateliere educative și de creație, care vor avea loc în fiecare zi de miercuri și vineri, începând cu ora 11,00, informează un comunicat al Secției Relații cu Publicul a MNIR, transmis luni AGERPRES.

Foto: (c) Lucian TUDOSE / AGERPRES ARHIVĂ

Potrivit sursei citate, sub genericul “Atelierele primăverii” vor fi organizate două tipuri de acțiuni: “Mărțișorul creponat”, în perioada 4 — 27 februarie, și “Mărțișorul micilor orfevrieri”, în perioada 11 februarie — 6 martie.

Cele două ateliere sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care doresc să creeze propriile mărțișoare din hârtie creponată sau material FIMO, pe care să le poarte sau să le ofere ca simbol al primăverii.

Atelierul “Mărțișorul creponat” se desfășoară în zilele de 4, 6, 13, 18, 20 și 27 februarie, costul unui bilet de participare fiind de 14 lei, în timp ce atelierul “Mărțișorul micilor orfevrieri” are loc în zilele de 11 și 25 februarie, respectiv 4 și 6 martie, costul unui bilet de participare fiind de 15 lei.

Înscrierile se fac cu cel puțin două zile înainte de data în care va avea loc atelierul, telefonic, la numărul 021.315.82.07/interior 1008, sau prin e-mail, la adresa pr.mnir@gmail.com. Pentru desfășurarea în condiții optime a atelierelor, numărul de participanți este cuprins între 10 (minim) și 20 (maxim) de persoane.

În cadrul atelierelor, participanții se vor bucura de o vizită ghidată gratuită, la alegere, într-una dintre expozițiile permanente “Tezaur Istori” sau “Copia Columnei lui Traian”, mai informează MNIR.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Popescu, editor: Florin Marin)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva