Facebook Twitter Email

Cercetătorii afiliați unor instituții din România, autori de articole științifice publicate în reviste indexate de Thomson Reuters în Science Citation Index Expanded (Science), Social Sciences Citation Index (Social Sciences) sau Arts & Humanities Citation Index (Arts & Humanities) pot participa la competiția pentru “premierea rezultatelor cercetării – articole”, lansată de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării.

Foto: (c) Angelo BREZOIANU / AGERPRES ARHIVĂ

Potrivit unui comunicat de presă al UEFICDI, sub-programul este finanțat în cadrul Programului Resurse Umane al Planului Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare (PNCDI II).

“Prin acest instrument de finanțare se dorește creșterea calității, a impactului și a vizibilității internaționale a cercetării românești prin recunoașterea și recompensarea rezultatelor semnificative publicate în reviste de prestigiu din fluxul științific principal internațional. Pentru premiile acordate din bugetul anului 2014 se primesc cereri de finanțare în regim continuu, până la data de 30 noiembrie”, precizează comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, cererile vor fi analizate și admise/respinse în ordinea primirii lor și vor fi plătite în limita fondurilor disponibile, până la epuizarea bugetului alocat pentru acest an.

AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva