Facebook Twitter Email

In perioada 13-16 ianuarie 2014 va avea loc in orasele Santiago, Puerto Varas si Calama, Forumul International de Investitii – Chile 2014, eveniment multisectorial.

Acest Forum are ca obiectiv pozitionarea Chile ca o destinatie atractiva pentru dezvoltarea proiectelor de investitii multisectoriale, cunoasterea oportunitatilor de investitii existente si a mediului de afaceri din aceasta tara.

Forumul International de Investitii ofera organizarea unui seminar, precum si reuniuni intre investitorii straini si firme nationale prin organizarea de agende personalizate in Santiago. Acest eveniment va reuni investitori din diferite tari, institutii si autoritati guvernamentale, oameni de afaceri locali, banci, institutii financiare si consulatanti. Investitorul strain poate opta intre a vizita Calama sau Puerto Varas, unde vor avea loc ateliere sectoriale si vizite in zonele cu potential mare de investitii.

Cei interesati pot consulata pagina web: www.chileinvestmentforum.cl pentru a completa fisa de inscriere, care trebuie transmisa pana la data de 15 octombrie 2013, iar pentru mai multe informatii se pot adresa la e-mail:info@chileinvestmentforum.cl

 

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva