Facebook Twitter Email
  • Cum ajung alimentele romanesti la Dubai

Douăsprezece companii româneşti au participat săptămâna trecută la misiunea economică de promovare a exportului românesc de produse alimentare în Dubai.

Misiunea românească s-a desfășurat în cadrul expoziţiei internaţionale Gulfood 2013, cel mai mare eveniment din domeniu din Orientul Mijlociu organizat anual la Dubai.

Reprezentanţii firmelor româneşti Agro Cosm Fan, Agroindustriala, Cosm Fan Carmangerie, Dru Agro, Edenia, Germino, M Unu G, Macromex, Naturali, Pop Industry, Smart Scop Management şi Tiblex au interacţionat cu importatori, distribuitori şi re-exportatori în cadrul expoziției.

De asemenea, delegaţia română a participat la seminarii de afaceri organizate de Departamentul de Dezvoltare Economică a Emiratului Dubai şi BPCE Dubai, alături de firme locale interesate de dezvoltarea afacerilor cu parteneri externi, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie din Emiratul Ajman, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local şi regional.

Misiunea economică românească în Dubai a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc, APAR.

De Andreea Secrieru | Yahoo!

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva