Search
Facebook Twitter Email

In functie de cererea de muncitori echipa noastra va contacta mai multe firme din Vietnam 

 Pentru forta de munca din Vietnam, pasii sunt urmatorii:

 1. Completarea si semnarea a documentelor necesare in Vietnam pentru a putea recrutafortade munca in baza cererilor dumneavoastra (Power of attorney, Demand Letter , Supply contract, Employment contract – in format vietnamez)

 2. Recrutarea personalului din Vietnam in baza specificatiilor cerute de dumneavoastra in Demand Letter

 3. Interviul care va avea loc fie pe Skype/ Zalo, fie in Vietnam, fie primul pe Skype/Zalo si al doilea in Vietnam, astfel incat dumneavoastra sa fiti convinsi ca acei muncitori indeplinesc criteriile cerute.

 4. Pregatirea dosarului de aducere muncitori in Romania:

 – documente traduse si legalizate in Vietnam in limba romana

– supralegalizare Ambasada Romaniei din Vietnam sau Abasada Vietnamului in Romania

– obtinere aviz de munca in Romania (vezi opis documente din atasament)

– obtinere viza in Vietnam

– bilete de avion, venire in Romania

– obtinere permis de sedere si carte albastra

* procedura aceasta va fi realizata cu ajutorul unei case de avocatura si al unui notar, daca se doreste, Echipa noastra  va poate pune la dispozitie contra unui cost de 400 de euro/ muncitor

 In ceea ce priveste costurile cu muncitorii din Vietnam, angajatorul trebuie sa puna la dispozitie urmatoarele:

 – salariu stabilit in Employment contract + impozit pe salariu catre statul roman

– cazare

– mancare

– bilet de avion dus intors (aprox 800 euro)

– taxe documentatie catre statul roman – 175 euro in primul an + 100 euro in urmatorii ani (pentru prelungirea permisului de sedere)+ 100 euro traduceri si legalizari

– firma de avocatura(fie a noastra din Bucuresti, fie cea pe care o alegeti dumneavoastra)

 Echipa  va va oferi suport pentru identificarea muncitorilor, aducerea acestora, gratuit. Pentru orice serviciu suplimentar cerut de compania dumneavoastra vom discuta de un cost in functie de aceasta cerinta.

Durata este de aproximativ 4 luni de la trimiterea documentelor semnate de la punctul 1, in Vietnam.

 Detalii suplimentare la tel 004 0756.313.842

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva