Facebook Twitter Email

Româncele s-au făcut remarcate peste hotare atât prin frumuseţe cât şi prin ambiţie. Fie că sunt fotomodele, actriţe sau sportive, le cunoaşte şi le respectă o lume întreagă.

Catrinel Menghia a devenit cunoscută în lumea modellingului din Italia, dar şi din întreaga Europă pentru reclamele la costume de baie şi lenjerie intimă. Este una dintre cele mai frumoase şi celebre românce de peste hotare, frumuseţea ei impresionându-i pe cei de la Sports Illustrated din America de Sud, care au ales-o să le fie copertă în 2006.

La 29 de ani se simte o femeie împlinită: are o carieră de succes, o situaţie financiară de vis şi un mariaj cât se poate de fericit cu omul de afaceri italian Massimo Brambatti.

30044

Nadia Comăneci este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame. Succesul ei este unul colosal. “Întotdeauna am avut dorinţa de a excela. (…) Atunci când simţi că eşti la capătul puterilor trebuie să te gândeşti tot timpul la scopul tău, ‘de ce faci ceea ce faci?’ şi îţi cauţi pasiunea pentru ceea ce faci, iar dacă ai răspunsurile, de aici totul este foarte simplu“, declara Nadia într-un interviu acordat Eva.ro.

NadiaComaneci_MG_9576

Madalina Ghenea este una dintre cele mai apreciante fotomodele din Italia, are o carieră promiţătoare ca actriţă şi are dragostea unuia dintre cei mai vânaţi burlaci de la Hollywood. Românca Mădălina Ghenea, inclusă în “Top 100 cele mai frumoase femei din lume”, nu s-a născut celebră şi a fost nevoită să muncească mult pentru a cunoaşte succesul.

Cariera în modă a debutat la 15 ani. Mădălina a devenit celebră în Italia graţie spoturilor publicitare pentru o companie de telefonie mobilă în compania lui Raoul Bova şi a rolului din filmul “Razza Bastarda”. În 2010, ea a participat la concursul “Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Madalina-Ghenea-mondeno.ro_

Monica Bârlădeanu sau Dean, aşa cum este cunoscută peste Ocean a ales să devină actriţă, după o carieră de succes de fotomodel în România. Este frumoasă şi extrem de ambiţioasă, figurând în topul celor mai sexy vedete din România. După ce a urmat câteva cursuri de actorie în SUA, Monica a avut o apariţie în serialul “Lost – Naufragiaţii”, a jucat rolul unei lesbine în ”Nip/Tuck” – ”Prietenie pe muchie de cuţit”, ca să amintim doar câteva succese de-ale ei.

2124056.monica-barladeanu-actrita

                                                                                                                                                                             

Ramona Bădescu a plecat în Italia la începutul anilor ’90 după ce a câştigat un concurs de miss în România.Pe meleaguri străine a cunoscut succesul foarte rapid, fiind prezentatoare TV, actriţă şi chiar implicându-se în politică. La primăria Romei a fost consilier şi a lucrat ca voluntar, luptând pentru a promova aspectele pozitive ale imigraţiei româneşti în Peninsulă. La cei 40 de ani este una dintre cele mai frumoase şi mai sexy femei din România şi din Italia.

Ramona-Badescu_1101-e1381500357770

Irina Lăzăreanu este unul dintre cele mai apreciate manechine din lume. A fost descoperită de Kate Moss, care a convins-o să pozeze în ediţia franceză a revistei Vogue. Au urmat prezentări pentru Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Lacroix, Fendi, JP Gaultier, John Galliano, Kenzo, Cavalli, Louis Vuitton, Lanvin, Versace, Emilio Pucci, Balenciaga. Este şi o cântăreaţă foarte talentată, iar în 2008, împreună cu Sean Lennon, fiul lui John Lennon a lansat pe piaţă un album de muzică folk.

irina-kate

Inna este una dintre cele mai de succes cântăreţe ale momentului. Deşi este considerată “cel mai bun produs muzical de export al României”, Inna este o prezenţă discretă, apariţiile sale publice sau televizate fiind limitate. S-a lansat în 2008, băieţii de la Paly&Win fiind cei care au avut încredere în talentul ei.

În 2010, la 23 de ani, Inna ocupa primul loc în topul Billboard Hot Dance Airplay din America, devansând-o chiar şi pe Lady Gaga, poziţionată pe locul 6. În august 2010, cântareaţa acumulase, conform revistei Bravo, aproximativ 800.000 de euro, în doar doi ani de când a debutat în showbiz.

Inna ia pentru un concert cel puţin 10.000 de euro, iar pentru evenimentele de amploare din străinătate, românca are un tarif special, care poate depăşi chiar 40.000 de euro pentru o oră de concert.

INNA

Maria Lucia Hohan este o creatoare de moda care a reusit sa depaseasca barierele tarii, creatiile sale le-a cucerit pe celebritatile internationale. Unele dintre cele mai rasunatoare nume au aparut pe covorul rosu intr-o creatie a designer-ului roman. Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato si Jennifer Hudson sunt doar cateva dintre celebritatile care au ales creatiile sale.

maria-lucia-hohan

Sursa – realitatea.net

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva