Facebook Twitter Email

   

   Mobile / Modulare / Rapide 

   

    Structura:

     2 dormitoare

     baie

     camera de zi

     bucatarie

 

 

 

 

Dotari:

Dormitor matrimonial saltea 1400/2000

Dormitor copii 2 paturi 800/1900

 Bucatarie  utilata cu: plita electrica 2 ochiuri, hota, chiuveta inox, baterie inox
Masa extensibila
Canapea extensibila,

Baie complet functionala.

Convectoare si ventiloconv. electrice in fiecare     camera.

Geamuri termopan

Izolatie 5 cm

 

Casa ofera o solutie integrata si se livreaza complet echipata cu dormitor matrimonial, dormitor copii, bucatarie, baie, in functie de modelul ales.

De asemenea, se incadreaza in clasa energetica A, avand un consum redus de energie si confort ridicat (certificate energetic ).

Avantaje:

  1. Casa se poate muta oricand se doreste la mare, la munte, la manastire, la cetate, in delta, la Dunare, la pescuit, la vanatoare, la padure, la albine, la ferma, benzinarie, restaurant, parcare, camping, in tabara ori in alte locatii;
  2. Se poate transforma usor in birou, minihotel, cabinet,  atelier, magazin, sauna, service, case sociale sau orice alte idei;
  3. Siguranta maxima la cutremur;
  4. Costuri si termene exacte, clare, concrete, calitate in productie si livrarea casei ;
  5. Costuri de intretinere reduse;
  6. Nu au nevoie de autorizatie de constructie;
  7. Nu e purtatoare de taxe si impozite.

Pretul este de 11.800 euro + TVA si include  dotarile standard, structura de mai sus cu 3 camere, baie, 4 paturi. Pretul NU include fosa septica sau canalizarea, putul sau conectarea la apa si current. Daca  se achizitioneaza in rate prin credit,  se poate plati 1380 lei / luna timp de 5 ani si  fara avans.

Termenul de productie si livrare este de 30 zile lucratoare de la incasarea avansului si comanda finala, in functie de productia si comenzile in derulare sau destinatia de livrare.

Casele sunt fabricate la comanda in Romania, dupa 5 ani de studiu a ofertei de produse similare din Europa. Gama variata de peste 24 de modele cu 2, 3, 4, 5, 6 sau multiple camere, complexe  ofera o solutie ideala si potrivita pentru dorintele dumneavoastra. O prezentare mai detaliata se poate descarca accesand link-ul Case

 

Afacere posibila si previziuni financiare

Daca o astfel de casa se foloseste in domeniul hotelier si este amplasata intr-o zona intens circulata, este posibil sa aduca venituri de peste 20.000 ron. De ex  daca 2 camere vor  fi inchiriate cu 50 ron/zi/cam => 100 ron/ zi x 21 zile => 2.100 ron/luna x 11 luni => 23.100 ron / an . O casa cu 2 camere poate produce cca 5.000 euro / an.

Detalii suplimentare, vizionare si comenzi la telefon 0722.484.650, 0758.839.883, fax: +40318.171.469 sau pe email  case15000@gmail.com .

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva