Search
Facebook Twitter Email

Bucătarul-șef al unui nou restaurant cu specific nipon (izakaya), ce promite să se impună drept unul dintre cele mai bune localuri de acest fel din Londra, va fi un inginer mecanic român care s-a reprofilat în Marea Britanie în tainele “haute cuisine”, conform unui material publicat de Bloomberg.

Sursa foto: Freedigitalphotos.net

Alex Crăciun, de 30 de ani, este cel ales de chef-ul și patronul de restaurante Jason Atherton pentru a conduce bucătăria de la “Sosharu”, local ce se va deschide la Clerkenwell, în Londra, la 7 martie. Responsabilitatea va fi mare pentru Alex Crăciun. Jason Atherton este un chef celebru care și-a deschis recent un restaurant la Sydney și care deține un veritabil imperiu culinar cu locații în New York, Dubai, Shanghai, Singapore și Hong Kong. La Londra, el are cinci restaurante, printre care și cunoscutele “Pollen Street Social” și “Berners Tavern”. “Sosharu” va fi cel de-al șaselea său local din Londra, iar Atherton își face deja planuri pentru un al șaptelea restaurant.

Mai multe detalii pe agerpres

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva