Facebook Twitter Email

Doi tineri au investit 25.000 euro in prima aplicatie care pune Bucurestiul in telefoanele localnicilor

Alex Filip (27 ani) si Dragos Asaftei (22 ani), coordonatori ai grupului Eventur, au lansat de curand prima aplicatie de mobil a Bucurestiului care ii pune pe romani la curent cu ce se intampla in oras. Ei au investit 25.000 de euro in realizarea aplicatiei Bucharest City App, bani veniti exclusiv din fonduri proprii.

Bucharest City App pune pe primul loc evenimentele care urmeaza sa aiba loc in Bucuresti si apoi localurile, atractiile turistice, magazinele, spa-urile si chiar farmaciile non-stop din oras, ceea ce face sa fie o aplicatie in primul rand pentru romanii si expatii de aici si in al doilea rand pentru turistii straini. Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata pe smartphone-uri iOS si Android.

“Aplicatia nu este una standard read only, ci are inclusiv o componenta sociala. Chiar putem spune ca e o retea sociala la nivel local. Utilizatorii isi pot genera singuri liste si colectii preferate pe care le pot trimite mai departe prietenilor pe Facebook sau Google+ printr-un simplu click, asa cum isi pot adauga evenimente in agenda aplicatiei si/sau a telefonului prin memento-uri”, spune Alex Filip, fondator al grupului Eventur.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Turism/194053/doi-tineri-au-investit-25-000-euro-in-prima-aplicatie-care-pune-bucurestiul-in-telefoanele-localnicilor.html#ixzz3yfgaiocD

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva